Alce Nero BIO Pesto Rosso, Červené rajčatové pesto, 130 g
Kód: PR130Související produkty
Detailní popis produktu
Alce Nero BIO Pesto Rosso, Červené rajčatové pesto, 130 g
Bio červené rajčatové pesto Alce nero obsahuje ta nejkvalitnější organická sušená rajčata pocházející z Itálie. Červené pesto Alce Nero se vyrábí z prvotřídních surovin obohacených o extra panenský olivový olej. Vyrábí se z italských a bio rajčat a vyznačuje se jedinečnou chutí. Pesto je na velmi hustá omáčka, která dodává výraznou chuť a strukturu a je ideální na těstoviny a bruschetty.
Složení: Rehydratovaná sušená rajčata 55 %*, Rajčatová dřeň 18 %*, Slunečnicový olej*, Rajčatový protlak 7 %*, Extra panenský olivový olej*, Jablečný ocet*, Sýr Parmigiano Reggiano DOP* (kravské mléko*, sůl, syřidlo), Sýr pecorino* (ovčí mléko*, syřidlo, sůl), sůl, pepř*, chilli*.
*certifikované BIO (organické) složky
Nutriční hodnoty | na 100 g výrobku: |
Energie | 605 kJ / 144 kcal |
Tuky | 12 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | 5,2 g |
z toho cukry | 3,9 g |
Vláknina | 3,0 g |
Bílkoviny | 2,3 g |
Sůl | 2,2 g |
Alergeny: Obsahuje mléko
Obsah balení: 130 g
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3-4 dnů.
Právní název: Červené pesto s bio sušenými cherry rajčátky
Bio certifikát: CZ-BIO-002
Místo výroby: Via Cervese 364 - Cesena, Italy
Tip na recept:
Závin s houbami, hlávkovým zelím a červeným pestem
Ingredience (pro 6 osob):
- 200 g bio měkké pšeničné mouky
- 3 čerstvá bio vejce
- Extra panenský olivový olej
- 200 g polozralého pecorina
- 500 g hříbků
- 3 snítky tymiánu
- 500 g listů hlávkového zelí
- 70 g Alce Nero bio červeného pesta
- Sůl a pepř
Doba přípravy: 30-60 minut
Obtížnost příprav: střední
Postup přípravy:
- Do mísy přidejte mouku, 20 g oleje, 2 g soli, vejce, špetku pepře a 70 ml vlažné vody.
- Směs promíchejte, abyste získali hladké a měkké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte odpočinout na teplém místě.
- Mezitím opláchněte a nakrájejte houby. Kapustu zbavte jádřince a listy nahrubo nakrájejte.
- Houby osmahněte na kapce oleje se špetkou soli dozlatova. Přidejte hlávkové zelí a míchejte, dokud mírně nezvadne.
- Nastrouhejte sýr na struhadle s velkými otvory, poté vmíchejte 2 vejce, špetku soli a přidejte teplou zeleninu.
- Těsto rozválejte na obdélníkový plech, přidejte dlouhý pruh náplně, závin srolujte a na obou koncích uzavřete.
- Položte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 35 minut.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.27 kg |
BIO: | CZ-BIO-002 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Alce Nero je značka ekologických zemědělců a zpracovatelů, která funguje od roku 1978. Sdružuje více než 1 000 zemědělců v Itálii a přes 10 000 malých rodinných farem ve Střední a Jižní Americe. Zaměřují se na výrobu a produkci chutných BIO potravin a zároveň respektují půdu a její úrodnost. Upřednostňují ekologické zemědělství, používají nejmodernější agronomické techniky a vyhýbají se syntetickým chemikáliím.
Jejich výrobky mají krátký a jednoduchý seznam ingrediencí, neobsahují konzervační látky a přídatné látky. Alce Nero nabízí široký sortiment potravin pro každodenní použití, včetně těstovin, rýže, rajčatových výrobků, zeleniny, luštěnin, sušenek, džusů, zavařenin, medu, rostlinných nápojů, dětské výživy, čerstvých produktů, mražených výrobků, zmrzliny a ekologických Fairtrade produktů pocházejících z Latinské Ameriky.
Společnost Alce Nero je od svého založení průkopníkem na trhu s biopotravinami a prosazuje odpovědné a udržitelné zemědělské postupy. Spolupracuje se zemědělci, kteří jsou hnací silou jejího poslání, a pokračuje v inovacích a rozšiřování ekologického zemědělství v Itálii.
Alce Nero S.p.A., Via H.Ford 2/a- 40024, Castel S.Pietro Terme (BO), Itálie