Bongiovi Dad's Original, Rajčatová omáčka na těstoviny s Žampiony a zahradní zeleninou, 400 g
Kód: B652Související produkty
Detailní popis produktu
Bongiovi Dad's Original, Rajčatová omáčka na těstoviny s Žampiony a zahradní zeleninou, 400 g
Vydatná směs čerstvé zahradní zeleniny a žampionů. Jedná se o mírné ostrou omáčku která vám pomocí bazalky, česneku, cibule, žampionů, oregana a červené a zelené papriky dochutí jakékoliv těstoviny nebo poslouží jako základ na pizzu či k dochucení guláše. Omáčku můžete zjemnit smetanou, ricottou nebo crème fraîche. Společnost Bongiovi si zakládá na prvotřídní kvalitě surovin a na tom nejlepším způsobu přípravy omáček. Proto v jejich omáčkách naleznete pouze ty nejkvalitnější rajčata restaurační kvality. Zároveň zde nenaleznete žádné umělé přísady, konzervanty ani přidanou vodu.
- 100 let starý italský rodinný recept
- Vysoká kvalita surovin
- Vhodné pro vegetariány a vegany
- Bez lepku
- Bez umělých přísad a konzervantů
- Bez přidané vody
- Bez GMO složek
- Velmi nízký obsah cukru ve srovnání s jinými omáčkami na trhu
Tip na recept: SARDINSKÉ KNEDLÍKY "DAD'S ORIGINAL"
Ingredience:
- Sklenička "Bongiovi Dad's Original"
- 2-3 porce těstovin Gnocchetti Sardi
- 2 cibule šalotky
- 1 stonek celeru
- 1-2 stroužky česneku
- 1/2 pálivé chilli papričky
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 150 ml červeného vína
- 1/2 svazku petrželky
- Kozí smetanový sýr
- Parmezán
- Pár snítek bazalky
Postup přípravy:
Uvařte gnocchetti sardi v osolené vodě na al dente. Šalotku nakrájejte na kostičky a osmahněte na pánvi s olivovým olejem do sklovata.
Nasekejte stroužky česneku přidejte společně s nakrájenou chilli papričkou.
Přidejte rajčatový protlak a omáčku "Dad's Original". Vařte 2-3 minuty. Přidejte celer a podlijte červeným vínem. Pokračujte v dušení na mírném plameni, dokud se množství vína nezredukuje na polovinu. Poté přidejte 100 ml vody z těstovin a dochuťte pepřem (nesolte, protože sýr bude později slaný).
Hotové gnocchetti smíchejte na pánvi s nasekanou petrželkou.
Návrh k podávání:
Hotové jídlo podávejte na talířích s kozím sýrem, parmazánem a jemně nasekanou bazalkou a pokapejte trochou olivového oleje.
Složení:
Rajčata 82%, paprika 3%, cibule, žampiony 3%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, česnek, sůl, bazalka, petržel, oregano, kajenské chilli papričky, černý pepř.
Všechny ingredience pocházejí ze Sicílie.
Může obsahovat stopy celeru, mléka, ryb, měkkýšů a ořechů.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota | 277 kJ / 66 kcal | 3%* |
Tuky | 3,2 g | 5%* |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 2%* |
Sacharidy | 7,1 g | 3%* |
z toho cukry | 5,8 g | 6%* |
Bílkoviny | 1,7 g | 3%* |
Sůl | 1,12 g | 19%* |
* referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) |
O značce:
Bongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.
Skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.
Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Itálie
Obsah: 400 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.
Rodina Bongiovi se prostřednictvím svých lahodných omáček snaží se zákazníky sdílet svou tradici a vzpomínky na setkávání u stolu. Aby byla zajištěna kvalita výrobku, používají se pouze ty nejlepší suroviny a omáčky se vyrábějí tradičním postupem. Závazek rodiny Bongiovi ke kvalitě a jejich vášeň pro sdílení tradice a vzpomínek vyústily v omáčku, kterou si mnozí oblíbili a která si stále získává oblibu.
Vyrobeno v Itálii pro RAYL-Group, CH-4310 Rheinfelden