Lucien Georgelin Extra Džem, Jahoda, 100% obsah ovoce, 300 g

Kód: LG3037
🌱 Vegan
105 Kč 93,75 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Vysoce kvalitní jahodový džem s kousky ovoce, který je připravován podle tradiční francouzské receptury.

  • 100% obsah ovoce
  • Kousky ovoce
  • Cukr pouze z ovoce
  • Bez barviv
  • Bez konzervačních látek
  • Bez aromat

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lucien Georgelin Extra Džem, Jahoda, 100% obsah ovoce, 300 g

Vysoce kvalitní jahodový džem s kousky ovoce, který je připravován podle tradiční francouzské receptury.

  • 100% obsah ovoce
  • Kousky ovoce
  • Cukr pouze z ovoce
  • Bez barviv
  • Bez konzervačních látek
  • Bez aromat

Lucien Georgelin již desítky let vyrábí v srdci jihozápadní Francie džemy, které jsou chutné, aromatické a vyrobené z těch nejlepších surovin.

Autentické chutě a vůně umocněné pomalým vařením v kotlíku jako v minulosti, které potěší i ty nejnáročnější gurmány.

Rozdíl mezi džemem a marmeládou?

Džemem se nazývají výrobky, které jsou vyrobeny ze směsi přírodních sladidel, vody a ovoce jiného než citrusového.

Marmeládou se rozumí výrobek, který je vyrobený ze směsi přírodních sladidel, vody a citrusového ovoce (např. pomeranče, limetky apod.)

Složení:

Jahody 60%, cukr získaný z ovoce, želírovací činidlo: pektiny.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 444 kJ / 105 kcal 5%*
Tuky <0,5 g <1%*
z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g <1%*
Sacharidy 25 g 10%*
z toho cukry 25 g 28%*
Bílkoviny 0,5 g 1%*
Sůl 0,05 g 1%*
* referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Použití:

Před otevřením uchovávejte při pokojové teplotě.

Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 10 dnů.

Země původu: Francie

Obsah: 300 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Džemy a marmelády
Hmotnost: 0.5 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
IK Avatar autora | 23.5.2024
Jeden lepší džem než druhý! Záleží, z kterého ovoce ho máte nejraději. Zásadní je, že je bez dodání dalšího cukru. Fruktóza obsažená v ovoci bohatě stačí. Absence konzervantů a barviv je u kvalitních džemů samozřejmostí. Přirozená chuť ovoce je zde maximálně zachována.

Aktuální mistr džemů v této firmě stále úzkostlivě dodržuje recepty zakladatele Luciena Georgelina, které jsou zapsány v jeho staré knize receptů. V zájmu ochrany spotřebitelů se při vaření nepřidávají žádná barviva, konzervační látky ani aromata. Každý krok výrobního procesu je pečlivě kontrolován, aby vám poskytl co nejbližší chuť ovoce.

Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.

Lucien Georgelin, La Prairie de Londres, 472 00 Virazeil, Francie