Bongiovi Arrabbiata Spicy, Rajčatová omáčka na těstoviny s Chilli, 400 g
Kód: B669Související produkty
Detailní popis produktu
Bongiovi Arrabbiata Spicy, Rajčatová omáčka na těstoviny s Chilli, 400 g
Chuť čerstvých rajčat a lístků bazalky je okořeněna důmyslnou kombinací různých druhů pepře a chilli papričkami. Jedná se o nejpálivější omáčku rodiny Bongiovi, která vám ochutí nejrůznější těstoviny nebo ji můžete použít jako základ na pizzu nebo k dochucení guláše. Omáčku můžete zjemnit smetanou, ricottou nebo crème fraîche. Společnost Bongiovi si zakládá na prvotřídní kvalitě surovin a na tom nejlepším způsobu přípravy omáček. Proto v jejich omáčkách naleznete pouze ty nejkvalitnější rajčata restaurační kvality. Zároveň zde nenaleznete žádné umělé přísady, konzervanty ani přidanou vodu.
- 100 let starý italský rodinný recept
- Vysoká kvalita surovin
- Vhodné pro vegetariány a vegany
- Bez lepku
- Bez umělých přísad a konzervantů
- Bez přidané vody
- Bez GMO složek
- Velmi nízký obsah cukru ve srovnání s jinými omáčkami na trhu
Tip na recept: GRILOVANÉ MASOVÉ KULIČKY "ARRABBIATA"
Ingredience:
- Sklenice omáčky "Bongiovi Spicy Arrabbiata"
- 1/4 šálku nasekaných špenátových listů
- 1 vejce
- 1/4 šálku strouhanky
- 3/4 šálku čerstvého, strouhaného parmezánu
- 3/4 šálku strouhané mozzarelly
- 500 g libového mletého hovězího masa
- 1 nasekaný stroužek česneku
- 2 lžíce cibule nakrájené na kostičky
- Forma na muffiny nebo jiná podobná forma
Postup přípravy:
Smíchejte mleté maso, vejce, špenát, strouhanku, cibuli, česnek a přidejte ½ Bongiovy omáčky, ¼ šálku mozzarelly a ¼ šálku parmazánu. Vytvarujte 8 až 10 velkých karbanátků.
Na dno každé formy dejte lžíci Bongiovy omáčky. Poté vložte masové kuličky v libovolném tvaru. Zbylým sýrem kuličky posypte.
Pečeme v troubě při 180 stupních asi 20-30 minut.
Do trouby vložíme hrnek s vodou. Tím zabráníme vysušení.
Návrh k podávání:
Podávejte na čerstvých špenátových listech nebo s těstovinami podle vlastního výběru.
Složení:
Rajčata 91%, cibule, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, česnek, sůl, bazalka, kajenské chilli papričky 0,2%, petržel, oregano, pepř.
Všechny ingredience pocházejí ze Sicílie.
Může obsahovat stopy celeru, mléka, ryb, měkkýšů a ořechů.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota | 261 kJ / 62 kcal | 3%* |
Tuky | 2,7 g | 4%* |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 2%* |
Sacharidy | 7,3 g | 3%* |
z toho cukry | 6 g | 7%* |
Bílkoviny | 1,7 g | 3%* |
Sůl | 1,13 g | 19%* |
* referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) |
O značce:
Bongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.
Skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.
Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Itálie
Obsah: 400 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.
Rodina Bongiovi se prostřednictvím svých lahodných omáček snaží se zákazníky sdílet svou tradici a vzpomínky na setkávání u stolu. Aby byla zajištěna kvalita výrobku, používají se pouze ty nejlepší suroviny a omáčky se vyrábějí tradičním postupem. Závazek rodiny Bongiovi ke kvalitě a jejich vášeň pro sdílení tradice a vzpomínek vyústily v omáčku, kterou si mnozí oblíbili a která si stále získává oblibu.
Vyrobeno v Itálii pro RAYL-Group, CH-4310 Rheinfelden