Lucien Georgelin
Aktuální mistr džemů v této firmě stále úzkostlivě dodržuje recepty zakladatele Luciena Georgelina, které jsou zapsány v jeho staré knize receptů. V zájmu ochrany spotřebitelů se při vaření nepřidávají žádná barviva, konzervační látky ani aromata. Každý krok výrobního procesu je pečlivě kontrolován, aby vám poskytl co nejbližší chuť ovoce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.
Lucien Georgelin, La Prairie de Londres, 472 00 Virazeil, Francie
Vysoce kvalitní jahodový džem s kousky ovoce, který je připravován podle tradiční francouzské receptury. 100% obsah ovoce Kousky ovoce Cukr pouze z ovoce Bez barviv Bez...
Vysoce kvalitní džem s malými kousky třešní a višní který je připravován podle tradiční francouzské receptury. Kousky ovoce Cukr pouze z ovoce Bez barviv Bez konzervačních...
Vysoce kvalitní meruňkový džem s kousky ovoce, který je připravován podle tradiční francouzské receptury. 100% obsah ovoce Kousky ovoce Cukr pouze z ovoce Bez barviv Bez...
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem