Starbucks Espresso Dark Roast, zrnková káva, 100% Arabica, 200 g

Kód: S2172
185 Kč 165,18 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Espresso Dark Roast je káva jedné ze světově nejznámějších značek káv, která je složená lahodnou směsí tmavě pražených zrn 100% arabiky z latinské Ameriky, Asie a Tichomoří. Má bohatou a karamelovou sladkost a tvoří základ ručně připravovaného latté společnosti Starbucks. Jedná se o jednu z nejtmavěji pražených káv značky Starbucks.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Starbucks Espresso Dark Roast, zrnková káva, 200 g

Espresso Dark Roast je káva jedné ze světově nejznámějších značek káv, která je složená lahodnou směsí tmavě pražených zrn 100% arabiky z latinské Ameriky, Asie a Tichomoří. Má bohatou a karamelovou sladkost a tvoří základ ručně připravovaného latté společnosti Starbucks. Jedná se o jednu z nejtmavěji pražených káv značky Starbucks.

ikona1

ikona2

ikona3

Typ:

Druh:

Stupeň pražení:

Zrnková káva

100% Arabica

9/10

ikona4

ikona5

ikona6

Váha:

Intenzita:

Obsah kofeinu:

200 g

8/10

5/10

Espresso Dark Roast se skládá z 100% kávových zrn Arabica, která jsou tmavě pražená. Dosahuje se tak hlubokého aroma, přiměřené kyselosti, čistoty a bohaté chuti.  Tmavá pražená káva Starbucks Espresso vděčí za svou bohatou, intenzivní a jedinečnou chuť silnému pražení. Citelný nádech karamelu a jeho jemnost uspokojí mnohé chuťové buňky. Kávu lze připravit v portafiltru nebo automatickém espresso kávovaru. Tato káva je ideální jako espresso nebo klasická černá káva.

Značka Starbucks nabízí kávy se širokou škálou pražení kávových zrn, což je výsledkem dlouholeté tvrdé práce a odborných znalostí. Každé zrno vyžaduje správnou rovnováhu mezi teplotou a dobou pražení, aby dosáhlo plné vůně, kyselosti a chuti. V naší nabídce můžete nalézt také nejsvětleji praženou kávu Starbucks Espresso Blonde Roast.

Druh kávy: 100% Arabica

Oblast původu: Latinská Amerika, Asie, Tichomoří

Hmotnost balení: 200 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Hmotnost: 0.202 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: